Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Op dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur werd een gratis webinar aangeboden door Scholing Randstad West i.s.m. het Spine & Joint Centre. In aanloop naar de cursus Ademtraining: méér dan in-en-uit' verzorgde Jan Paul van Wingerden de webinar 'Hebben we onze rug nodig om te kunnen ademen?' 
Op dit moment is er mede door de gevolgen van Covid-19 meer aandacht dan ooit voor de rol van ademhaling. Tijdens dit webinar daagde Jan-Paul van Wingerden bestaande opvattingen over ademen uit. Jan-Paul ging onder andere in op de vraag: welke rol spelen onze botten hierbij? Dat dit eigenlijk een 'vreemde' vraag is, die geen recht doet aan een aantal principes en uitgangspunten in ons lichaam werd in het webinar door hem besproken. Durven wij de primaire rol van bot los te laten en na te denken over een andere conceptuele benadering van de werking van ons lichaam? En welke antwoorden krijgen we dan op de vraag: hoe werkt onze ademhaling?

U kunt de opname van de webinar hier terug te kijken:

 

Verdieping:

Als u  na het volgen van de webinar behoefte heeft aan verdieping verzorgt Jan Paul van Wingerden een eendaagse cursus Ademtraining: méér dan in-en-uit'. Omdat de cursus op 2 november inmiddels helemaal is volgeboekt hebben we nieuwe data gepland op:

  • woensdag 9 december 2020 in Maassluis. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
  • Woensdag 10 februari 2021 in Nieuw-Vennep. Klik hier om in te schrijven.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.