Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Samen met Dr. Lennard Voogt (lector complexe pijn Hogeschool Rotterdam) organiseren wij een serie webinars over chronische pijn.

Langdurig opiaatgebruik gebruik kan negatieve bijwerkingen hebben en de revalidatie van mensen met chronische pijn bemoeilijken. Voor fysiotherapeuten die werken met mensen met verschillende vormen van pijn is het van belang om kennis te nemen van de problematiek die samenhangt met langdurig opiaatgebruik. Tijdens het tweede webinar op 16 juni 2021 via Zoom bespreken Prof. Dr. Paul van Wilgen (Vrije Universiteit Brussel/Transcare) en Eglantyne Hoekstra (verpleegkundig specialist en specialist op gebied van opiaatgebruik en afbouw) deze problematiek en geven zij aan hoe zij hier in de praktijk mee omgaan.

Hieronder kun je het webinar nakijken.

Datum en tijd

Woensdag 16 juni 2021 van 19.30 tot 21.00 uur

Kosten

Dit webinar word je gratis aangeboden door Scholing Randstad West i.s.m. het lectoraat Complexe Pijn van Hogeschool Rotterdam

Sprekers


Prof. Dr. Paul van Wilgen

Paul van Wilgen is fysiotherapeut, gezondheidspsycholoog en epidemioloog. Hij werkt al meer dan twintig jaar met patiënten met chronische pijn in een multidisciplinaire setting. Hij deed onderzoek naar (behandelingen van) chronische pijn. Ook deed hij onderzoek naar samenwerkingsverbanden binnen de zorg en begeleidde hij multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Hij verzorgde scholing voor verschillende behandeldisciplines op het gebied van chronische pijn. Sinds 2014 is hij aangesteld als gast professor aan de Vrije Universiteit van Brussel met als aandachtsgebied chronische pijn.

Dr. Lennard Voogt

Lennard Voogt is fysiotherapeut en promoveerde in 2009 aan de Universiteit voor Humanistiek op het proefschrift ‘De ervaringswereld van patiënten met chronische pijn: een empirisch-fenomenologisch onderzoek’. Momenteel is hij werkzaam als lector complexe pijn bij de Hogeschool Rotterdam.  Lennard is ook lid van de onderzoeksgroep Pain in Motion.

 

Eglantyne Hoekstra

Eglantyne Hoekstra is verpleegkundig specialist en specialist op gebied van opiaatgebruik en afbouw

 

  
Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.