Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Onder het motto 'Prettig dichtbij leren' bieden wij hoogwaardige kortdurend beroepsgebonden scholing aan. Dit doen we onder het motto 'Prettig Dichtbij Leren'. We streven naar cursussen in een prettige omgeving, filevrije reistijden, goede catering, maar bovenal kwalitatieve scholing die dicht bij de spreekkamer werkelijkheid van alle dag staat. Om dit te realiseren hebben we een team met gerenommeerde docenten. We richten ons op zorgaanbieders in de eerste en tweede lijn, met name fysiotherapeuten. Om zo goed mogelijk recht te doen aan het dichtbij leren hebben we verschillende locaties waar onze scholing kan worden aangeboden. Ook in-company trajecten zijn mogelijk.

Scholing Randstad West is CRKBO geaccrediteerd. Wij hebben tevens instellingsaccreditatie bij het Keurmerk Fysiotherapie.

Het team van Scholing Randstad West bestaat uit:

 

 De Raad van Toezicht bestaat uit:

  • Rinus van Bergeijk, voorzitter
  • Annemarie Meulenberg
  • Paul Stoetzer

 


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.