Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Prettige Leeromgeving

Wij hechten veel waarde aan de omgeving waarin de cursus plaats vindt.  We zorgen voor een prettige locatie en inrichting van de cursusruimte en ‘onze’ docenten staan garant voor een open intercollegiale sfeer.  Daarnaast heb je een eigen online account waarin je al jouw cursus materiaal snel terug kunt vinden.

Filevrije reistijden

Files maken het in de spits lastig om ontspannen en op tijd aan een cursusdag te beginnen. Wij werken zoveel mogelijk met filevrije reistijden en met locaties waar je makkelijk en gratis kunt parkeren.

Geheel verzorgd met goede catering

Leren mag ook leuk zijn! We zorgen voor lekker en gevarieerd eten met daarbij ook de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Voor collega’s met speciale dieetwensen zorgen we voor een aangepaste maaltijd.

Gerenommeerde docenten

Wij werken samen met een breed georiënteerde groep docenten die vooroplopen binnen het veld van wetenschap, onderwijs en in de dagelijkse fysiotherapeutische praktijk.

Hoge gemiddelde rating cursussen: 8,6!

Onze cursussen worden uitgebreid geëvalueerd. De afgelopen 12 jaar hebben we meer dan 500 cursussen georganiseerd met 78 verschillende docenten. Deze cursussen werden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6 als totaalcijfer. Daar zijn we trots op!

Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons welkom voelt is er vrijwel altijd een persoonlijke ontvangst en een lekkere koffie of thee om mee op te starten.  In theater Koningshof is de deur van ons kantoor altijd open voor vragen of feedback. We denken graag mee! Ook per mail kun je je vragen aan ons kwijt. Wij zorgen voor een duidelijke en snelle afhandeling.


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.