Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

 

Op dit moment worden we geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus (COVID-19). Scholing Randstad West hanteert het actuele beleid van de overheid, het RIVM en de GGD.

Vanaf maandag 19 april 2021 gaan we ons programma weer hervatten op locatie. Beroepsgerelateerde scholingen zijn toegestaan. De maximale groepsgrootte is 30 personen.
De cursussen worden georganiseerd met in acht neming van het Covid-19 protocol Scholing Randstad West. De cursussen vinden plaats in ruime zalen waar de 1,5 meter regel gemakkelijk gehandhaafd kan worden. De cursusruimte wordt extra geventileerd. Als u door de cursuslocatie loopt, bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Indien u zit hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

 


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.