Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Meet the team – Een nieuw gezicht bij Scholing Randstad West. Iedere cursus kan je rekenen op een warm welkom van Martine Poot: creatieve duizendpoot met een passie voor kunst, moeder én sinds kort te vinden achter de telefoon, mail en de cursus ontvangst bij Scholing Randstad West.

Al in 2016 begon Martine bij Scholing Randstad West met diverse ondersteunende werkzaamheden. Zo begon ze met het maken van video’s maar kwam ze er in de loop van de tijd achter dat mensen helpen meer haar ding is. Martine: “Sinds januari 2021 is mijn functie wat uitgebreider geworden en sta ik iedereen te woord via de mail en telefoon en verzorg ik met een lach de cursusontvangst.”

Creatieve duizendpoot

“Het leuke aan deze baan vind ik de diversiteit en de ruimte mijn creativiteit te kunnen uiten door middel van grafisch ontwerp. Zo heb ik de nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen en maak ik met regelmaat banners voor evenementen. Dit is erg leuk om te doen.” Niet alleen van de creatieve opdrachten wordt ze blij maar ook van het contact met de cursisten en docenten. “Ik werk erg graag met mensen, dus voel me als een vis in het water tijdens een cursusontvangst. Met een vriendelijke lach, tijdelijk op 1,5e meter, sta ik voor de cursisten klaar. Ik zorg de zalen goed ingericht zijn voor de cursus en dat de mappen gereed staan zodat de cursisten de juiste tools hebben om te leren.”

Delen

Ook vindt Martine het delen van de kennis van groot belang. “Kennis zou op alle gebieden verspreid en gedeeld moeten worden. Als je dit niet doet blijf je werkzaam in je eigen bubbel. Door kennis te verspreiden zorg je voor verdieping, verbetering en kan je meegaan met de ontwikkelingen van deze tijd. Daar draag ik dus graag mijn steentje aan bij.” 


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.