Prettig Dichtbij Leren

Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Facebook Twitter

Scholing Randstad West organiseert in samenwerking met het KNGF deze lezing over Geriatrische revalidatiezorg.

Alle lezingen zijn volgeboekt!

Je bent oud en ondernemend en in een moment van onoplettendheid maak je een ongelukkige val. Je gaat naar het ziekenhuis en een je bent een operatie verder. Naar huis gaat nog niet, wat dan? Dan kom je in aanmerking voor Geriatrische Revalidatie Zorg.

Voor de hand-out van de lezing in het Bravis Ziekenhuis te Bergen op Zoom klikt u op de rode button.

In deze lezing staat de reis van de cliënt centraal. We gaan aan de hand van verschillende casussen laten zien hoe er op de GRZ gewerkt wordt. Wat is de rol van de fysiotherapeut in de diverse fasen en hoe kun je de revalidatie thuis verder vorm geven 

Over de sprekers:

Het fysiotherapeutisch team van de GRZ van TanteLouise zijn allemaal specialisten. Naast fysiotherapie heeft iedereen nog een expertise. Variërend van geriatrie fysiotherapeut, gezondheidswetenschapper tot psycholoog of verpleegkundige

Toegang en kosten

De lezing is kosteloos toegankelijk voor leden van het KNGF. Er wordt wel € 25,- in rekening gebracht als u zich aangemeld heeft, maar niet komt opdagen zonder u af te melden. Het drankje na de lezing is voor uw eigen rekening. 
Niet leden betalen € 25,-.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw KNGF lidmaatschapspas mee te nemen? Deze wordt gescand bij binnenkomst.

Accreditatie

2 punten voor het register Algemeen Fysiotherapeut en Geriatriefysiotherapeut.

Data en locaties

Dinsdag 3 april 2018

Bravis Ziekenhuis, Boerhaaveplein 1, 4624 VT Bergen op Zoom
Ga naar de hoofdingang en volg vanaf daar de bewegwijzering naar de Aula. Parkeren kan op P1, indien vol uitwijken naar P2 (ingang van Swietenlaan). Parkeerkosten: € 3,00.

Donderdag 19 april 2018

Van der Valk hotel Nieuwerkerk, Parallelweg Zuid 185, 2914 LE Nieuwerkerk a/d IJssel

Dinsdag 24 april 2018 Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis

Tijd

19.30-21.45 uur. Ontvangst met thee en koffie vanaf 19.00 uur.

Sprekers


 

Lisette Heystee is fysio-manueeltherapeut Msc en gezondheidswetenschapper. Zij heeft ruim 10 jaar in de particuliere praktijk gewerkt en in 2014 de overstap gemaakt naar TanteLouise om in de GRZ te gaan wer-ken. Zelfmanagement en coaching/educatie vindt zij heel belangrijk. zelfmanagement en kennis delen; laat iemand zelf leren en proberen door meer inzicht in de klacht te geven.

 

Maaike Spahr-van der Hoek, Geriatriefysiotherapeut en sinds 2005 in dienst van tanteLouise. Zij heeft ervaring op soma-tiek, PG, eerste lijn van tanteLouise en is sinds 6 jaar werkzaam op de GRZ afdeling. Aandachtsveld: neurologie, COPD en cardiologie. Functioneel trainen is haar ding. Parcours en trainen van heel praktische dagelijkse zaken.

  Jenneke van Limpt,is geriatrie- en oedeemtherapeut. Zij heeft ervaring op somatiek, pg en GRZ en is nu werkzaam in de eerste lijn van tanteLouise. Gespecialiseerd in behandeling van CVA- en prothese patiënten.

‘Er kan altijd een tandje bij. Als je het niet probeert lukt het zeker niet’.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.