Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Scholing Randstad West (SRW) biedt hoogwaardige kortdurend en beroepsgebonden scholing aan voor met name kinesisten. Dit doen wij onder het motto 'Prettig Dichtbij Leren'. We streven naar cursussen in een prettige omgeving met filevrije reistijden, goede catering, en bovenal kwalitatieve scholing die dicht bij de praktijk van alle dag staat. Om dit te realiseren hebben we een team met gerenommeerde docenten en werken we onder andere samen met Pain in Motion.

Om zo goed mogelijk recht te doen aan het 'dichtbij leren' starten we nu ook met een cursuslocatie nabij Antwerpen. Hier op deze webstek vindt u een drietal “State of the Art” cursussen die wij voor u in uw eigen regio aanbieden. Voor ons totale aanbod kijkt u op: www.scholingrandstadwest.nl.

 Wij hopen u te mogen ontmoeten op een van de volgende cursussen:

Veel kinesisten erkennen dat het werken met mensen met chronische pijn een uitdaging is. Door neurowetenschappelijk onderzoek naar chronische pijn krijgen we echter steeds beter inzicht in de wijze waarop pijn ontstaat en in stand wordt gehouden. Deze wetenschappelijke inzichten worden tijdens deze cursus vertaald naar concrete behandelinterventies.

Docenten: Prof. Dr. Jo Nijs & Drs. Kelly Ickmans
Prijs: 450,- inclusief koffie, fris en warme maaltijd
Accreditatie: Pro-Q-Kine, Kwaliteitsbevordering voor Kinesitherapeuten: 15 punten
Data: Dinsdag 23 juni en 24 juni 2015 van 13:30 tot 21:30 uur
Locatie: Het Rekreatief. Doornstraat 600, 2610 Wilrijk

Tijdens deze cursus zal Dr. Annelies Pool met een kritische blik op de hedendaagse wetenschappelijke literatuur, ingaan op theoretische principes over hoe het musculoskeletale system anatomisch, biomechanisch en neuromusculair stabiliteit creëert in de lumbale wervelkolom en bekkenregio. De tweede dag zal Dr. Annelies Pool de mogelijkheden van echografie bij onderzoek en behandeling demonstreren

Docent: Dr. Annelies Pool
Prijs: € 395,-
Accreditatie: Pro-Q-Kine, Kwaliteitsbevordering voor Kinesitherapeuten: 20 punten
Data: donderdag 24 september en donderdag 1 oktober 2015
Locatie: Het Rekreatief. Doornstraat 600, 2610 Wilrijk, Antwerpen, België

Schouderpijn is een complex fenomeen. De analyse en aanpak is dan ook niet simpelweg vanuit een lokale benadering vorm te geven. Er is steeds meer kennis over de rol van het brein bij de interactie tussen pijn en motoriek. Met deze cursus willen we inzicht bieden in de centrale pijnprocessen en de interacties tussen pijn en motoriek bij patiënten met diverse schouderaandoeningen.

Docent: Dr. Philip Struyf
Prijs: €420,-
Accreditatie: Pro-Q-Kine, Kwaliteitsbevordering voor Kinesitherapeuten: 20 punten
Data: maandag 19 oktober en dinsdag 20 oktober 2015
Locatie: Het Rekreatief. Doornstraat 600, 2610 Wilrijk

 


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.