Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Op dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur wordt de gratis webinar aangeboden door Scholing Randstad West i.s.m. het Spine & Joint Centre. In aanloop naar de cursus Ademtraining: méér dan in-en-uit' verzorgt Jan Paul van Wingerden een webinar, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Inhoud

Op dit moment is er mede door de gevolgen van Covid-19 meer aandacht dan ooit voor de rol van ademhaling. Tijdens dit webinar daagt Jan-Paul van Wingerden bestaande opvattingen over ademen uit. Jan-Paul zal onder andere in gaan op de vraag: welke rol spelen onze botten hierbij? Dat dit eigenlijk een 'vreemde' vraag is, die geen recht doet aan een aantal principes en uitgangspunten in ons lichaam wordt in deze webinar door hem besproken. Durven we de primaire rol van bot los te laten en na te denken over een andere conceptuele benadering van de werking van ons lichaam? En welke antwoorden krijgen we dan op de vraag: hoe werkt onze ademhaling?

 

Datum en tijd

Dinsdag 6 oktober 20.00-20.45 uur via ZOOM. U krijgt vooraf de link per email toegestuurd waarmee u in de webinar terecht komt.

Docent:

Dr.  Jan-Paul van Wingerden

Aanmelden:

Om mee te kunnen doen is aanmelden noodzakelijk. Schrijf u in via onderstaand formulier.


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.