Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Roel Wingbermuhle, MSc

roel-wingbermuhle-msc

Roel Wingbermuhle is in 2010 (cum laude) afgestudeerd aan de faculteit geneeskunde en farmacie van de Vrije Universiteit Brussel als Master na Master in Manuele therapie. Tot de studie onderdelen behoorden vakken als dissectie-anatomie (snijzaal); biomechanica; statistiek en medische beeldvorming (MRI; Rontgen; CT; Echo). 


Zijn masterthesis naar een onderzoek van het bewegen van de nek in de praktijk, heeft als titel: Reproduceerbaarheid in het meten van het vloeiend cervicaal bewegen met behulp van een accelerometer. Een studie naar de test-hertest betrouwbaarheid. Hiermee heeft Roel een waardevolle bijdrage geleverd aan het meten van nekbewegingen, wat bruikbaar is voor vakgenoten in hun dagelijkse praktijk.
Tevens heeft Roel de afgelopen jaren praktijken gecoacht in het adequaat invullen van patienten dossiers.Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.