Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Dr. Rob Langhout

dr-rob-langhout

Rob Langhout is geboren (1960) en getogen (diploma VWO en bachelor fysiotherapie 1980 respectievelijk 1985) in Nijmegen. Hij studeerde manuele therapie in Amersfoort (SOMT University of Physiotherapy, diploma 1991) en is daar docent wervelkolom. Hij werkte als fysiotherapeut bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen (afdeling Orthopedie en Reumatologie 1985-1995).


En werkt sindsdien als mede-eigenaar en manueel therapeut in de 1e lijn bij Fysiotherapie Dukenburg Nijmegen. 

Zijn belangstelling voor sport biomechanica heeft geleid tot onderzoek van de voetbaltrap en van liesblessures, tot publicatie van een aantal artikelen in peer-reviewed tijdschriften en tot voordrachten op (inter-) nationale congressen. Hij promoveerde in juni 2019 aan het AMC-UvA/ACES in Amsterdam. Samen met Igor Tak (Utrecht) ontwikkelde hij bewegingssensoren om de techniek van de individuele sporter ‘on the pitch‘ te kunnen analyseren en sportblessures in een sport specifiek kader te plaatsen.Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.