Prettig Dichtbij Leren

Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Facebook Twitter

Rob Langhout

rob-langhout

Rob R.F.H. Langhout (PT, MMT) is fysiotherapeut en mede-eigenaar van de Maatschap Fysiotherapie Dukenburg Nijmegen. Vanaf 1991 doceert hij wervelkolom onderwijs aan de SOMT University en het Nederlands Paramedisch instituut (NPi) te Amersfoort. De afgelopen 10 jaar legt hij zich toe op lies- en hamstring blessures in voetbal en atletiek. Hij analyseert met behulp van motion capture technologie de trap- en sprinttechniek van atleten om inzicht te krijgen in de aetiologie van sportblessures. Dit heeft geleid tot een uniek concept in onderzoek en behandeling van sport gerelateerde lies- en hamstring blessures. Hierover zijn een aantal publicaties verschenen. Tevens is hij spreker op diverse nationale en internationale symposia en congressen. Momenteel is hij verbonden aan het UVA-AMC te Amsterdam in het kader van een promotie traject over de complexiteit van liesblessures bij voetballers in Nederland.     


Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.