Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Dr. René Castien

dr-rene-castien

René Castien is als manueel therapeut werkzaam bij het Paramedisch Behandelcentrum Hoofdpijn Haarlemmermeer (PBH), onderdeel van de gezondheidscentra Haarlemmermeer. In het PBH werkt hij samen met vier andere collega’s die zich hebben gespecialiseerd in de diagnostiek en de behandeling van mensen met hoofdpijn.


Sinds zijn promotie in 2013 is hij als senior onderzoeker verbonden aan de Faculteit Huisartsgeneeskunde van het Amsterdam UMC, VU en sinds 2017 aan de Faculteit Gedrags- en bewegingswetenschappen van de VU. Vanuit zijn functie als onderzoeker en manueel therapeut is hij nauw betrokken bij onderzoek naar de diagnostiek en de  behandeling van hoofdpijn dat voor een groot deel wordt uitgevoerd binnen het Paramedisch Behandelcentrum Hoofdpijn.

Als docent is hij sinds langere tijd actief binnen het kennisdomein cervicale wervelkolom op de SOMT, Amersfoort en verzorgt hij Masterclasses en lezingen over de diagnostiek en de behandeling van hoofdpijn op meerdere opleidingen (HU, Vrije Universiteit Brussel).     

 Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.