Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Jochem van Schalkwijk

jochem-van-schalkwijk

Jochem van Schalkwijk is werkzaam in de eerstelijn in Rhoon en daarnaast verantwoordelijk voor de Masteropleiding Manuele Therapie aan Breederode Hogeschool te Rotterdam. Hij is ruim 20 jaar werkzaam binnen het domein van de fysio- manuele therapie en combineer gedurende deze tijd het werken in de praktijk met het verzorgen van onderwijs.


Zijn interesse gaat, mede ingegeven door mijn studie bewegingswetenschappen, uit naar de relatie tussen (fysieke) inactiviteit van mensen en het ontstaan c.q. voortbestaan van verschillende gezondheidsproblemen bij mensen. Gezondheidsproblemen gekoppeld aan het musculoskeletale systeem en chronische aandoeningen en/of ziekten zijn veelal positief te beïnvloeden als het mensen lukt hun beweeggedrag voor langere tijd (altijd) te intensiveren. Om deze verandering in de hulpverlening te realiseren heeft zowel de cliënt als de zorgprofessional kennis en zekere "tools" nodig gekoppeld aan bijv. (inspannings) fysiologie, pathofysiologie en relevante klinimetrie. Het overbrengen van deze kennis, zo praktisch mogelijk en het discussiëren met collegae over deze onderwerpen zijn zeker in deze tijd erg actueel en altijd uitdagend. Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.