Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Igor Tak PhD, MScPT sport

igor-tak-phd-mscpt-sport

Igor Tak behaalde in 1996 zijn Bachelor Fysiotherapie in Utrecht. Hij rondde in 2000 zijn MSc Fysiotherapie en Revalidatiewetenschappen in Leuven (B) af en in 2013 zijn MSc Sportfysiotherapie in Breda (NL). In 2017 promoveerde hij aan de UvA met zijn proefschrift “Hip and groin pain in athletes; Morphology, function and injury from a clinical perspective”. Hij is co-auteur van meer dan 25 peer-reviewed publicaties.


Igor is sinds 2012 mede-eigenaar van "Fysiotherapie Utrecht Oost - Het centrum voor Gezondheid, Beweging en Sport", een multidisciplinaire kliniek voor bewegingsstoornissen in Utrecht. Naast zijn huidige klinische werk en onderzoek, geeft Igor les over sportfysiotherapie en revalidatie van aan sport gerelateerde musculoskeletale blessures. Hij heeft gepresenteerd op nationale en internationale conferenties en was de co-auteur van de KNGF Statement Acute Knie en het Beroepscompetentieprofiel Sportfysiotherapeut (KNGF).


www.fysiopraktijk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.