Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Prof. Sarah Michiels

prof-sarah-michiels

Sarah Michiels studeerde in 2005 af als Master in de kinesitherapie aan de toenmalige Hogeschool Antwerpen en behaalde in 2008 haar diploma van Master in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Sindsdien werkt zij als zelfstandig kinesitherapeut – manueel therapeut.


In 2015 verdedigde zij haar doctoraat rond nekgerelateerde tinnitus klachten aan de Universiteit Antwerpen. Dit onderzoek werd verdergezet, met focus op temporomandibulair gerelateerde tinnitus binnen haar functie als post-doctoraal onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2020 is zij als professor musculoskeletale revalidatie verbonden aan de faculteit revalidatiewetenschappen van de Universiteit Hasselt, waar zij haar onderzoek naar somatische tinnitus verderzet. Daarnaast maakt zij sinds 2011 deel uit van het multidisciplinaire tinnitus team van de dienst NKO van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Hier is zij verantwoordelijk voor het diagnostisch onderzoek en de behandeling van patiënten met somatische tinnitus.Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.