Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Koen Schoolmeesters

koen-schoolmeesters

Koen Schoolmeesters behaalde zijn diploma tot licentiaat in de Lichamelijke opvoeding (1988) en Kinesitherapie & motorische revalidatie (1990) aan de Universiteit te Leuven, België.  Na zijn universitaire opleiding volgde hij tal van postacademische bijscholingscursussen en congressen in het domein van de musculoskeletale kinesitherapie.  Zo behaalde hij in 1998 o.a. zijn diploma Manuele Therapie te Amersfoort (SOMT).

Sinds 2002 maakte Koen deel uit van Kinetic Control (www.kineticcontrol.com) en werd hij opgeleid tot lesgever.  In 2006 behaalde hij zijn diploma als geaccrediteerde Kinetic Control docent en geeft hij navorming en bijscholing in België, Nederland of elders in Europa. Sinds 2004 is Koen als praktijkassistent betrokken in de masteropleiding revalidatiewetenschappen en in de postgraduate opleiding manuele therapie aan de Katholieke Universiteit te Leuven (www.faber.be).

Sinds 1991 startte Koen een groepspraktijk voor kinesitherapie en manuele therapie (www.movetoheal.be) te Gelrode, België.  Tot op heden combineert hij het lesgeven samen met het klinische werk in de groepspraktijk Move To Heal.

 


http://movetoheal.be

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.