Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Instagram Facebook

Heleen Schirmer – Kerklaan

heleen-schirmer-kerklaan

Heleen Schirmer-Kerklaan heeft een hart voor de ouderenzorg, een passie voor psychologie en zorg. Heleen is ruim 7 jaar werkzaam als GZ-psycholoog in de ouderen-en verpleeghuiszorg. Door haar achtergrond als verpleegkundige, psycholoog (MSC) en specialisatie tot Gezondheidszorgpsycholoog Ouderen, heeft zij veel praktische en wetenschappelijke kennis opgedaan die zij dagelijks in de praktijk toepast. Haar werk in het verpleeghuis, waarbij zij zich met name richt op de GRZ en NAH, doet ze met veel plezier. Om kennis in de ouderenzorg te delen en de kwaliteit te bevorderen, heeft Heleen daarnaast met twee GZ-psychologen een scholing- adviesbureau gestart; Gerias Training & Advies in de ouderenzorg. Het bieden van workshops en cursussen in de ouderenzorg geeft een extra dimensie en verdieping in haar professie als GZ-psycholoog.


https://www.gerias.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.